Om mej

Yttersta gränsen – det är väl ett konstigt namn på en blogg? Tja, kanske… men det är rätt mångtydigt. Tidigare bodde jag nära kommungränsen i Hörby, men sedan en tid tillbaka har jag slagit ner bopålarna i Malmö.
Eller så betyder det att jag ibland känner mig pressad till yttersta gränsen av en samtid som håller på att galoppera i väg åt ett helt annat håll än vad jag hade tänkt mig.

Sven-Erik Andersson, eller Svenne för mina vänner, skriver den här bloggen. Det gör jag för att skriva av mig; glädje, ilska och frustration – och man behöver bara läsa om man vill.
Bloggen rymmer många åsikter och dom är mina egna, även om jag säkert knyckt dom flesta från annat håll.

Annonser

En kommentar till Om mej

  1. Michael Poppius skriver:

    Det var roligt att läsa din kommentar om Thysells i Anderslöv. Själv är jag född (1948) på Jordberga Sockerbruk som lades ned 2000/2001 och byn som jag bodde i till 1968 revs helt ned under 2008 > 2010. Jag umgicks en del med Rolands yngre bror och var också klasskamrat med Roland i slutet av 60-talet när vi gick på Trelleborgs Yrkesskola. Vid ett affärsbesök i Skurup för drygt en månad sedan bodde jag på Anderslövs Gästis och umgicks på kvällen med Roland som jag aviserat min ankomst till, det var mycket trevligt !
    ”En samtid som håller på att galoppera i väg på ett helt annat håll än vad jag hade tänkt mig”. Jadu, detta citat kan jag ställa upp 200% på men det beror kanske på att jag vid snart 63 års ålder börjar bli lite nostalgisk och när jag återser Söderslätt och de gamla hemtrakterna (jag bor i Västsverige sedan 1970) är det f-n inte mycket som jag känner igen, men det är väl det som kalas samhällsutveckling.
    Hls, Michael Poppius

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s