Den motvillige pensionären

Egentligen är det väl bara tokrojalisterna, omtöcknade av en överdos Svensk Damtidning, som blir överraskade av kungens nattklubbseskapader och kontakter med undre världen.

Boken ”Den motvillige monarken” var nog inte precis vad kungen önskade sig i 65-årspresent – men kan ändå resultera att vi får en ”motvillig pensionär” och en drottning på Sveriges tron.
För alla oss som följt Tjabos eskapader, utan flumrojalistist filter, är ju uppgifterna i boken inte särskilt överraskande. Carl Gustaf har alltid varit en festprisse som tyckt att det är roligare att slå runt på nattklubb, umgås med galanta damer och köra sportbil riktigt fort än att klippa av blågula band. Han har naturligtvis inte ändrat sig med åren och så snart som Silvia släppt lite på tyglarna har det burit iväg igen.
När Aftonbladet nu ”avslöjar” att kungen visst det kände till att kompisarna tog kontakt med gansterbossar för att försöka sopa igen spåren, så är det ju ingen större överraskning. Det är klart att kungens kompisar inte ränner iväg och försöker mörklägga utan att ha konfererat med den som har skäl att mörklägga. Kom igen nu, Tjabo – lämna över till Vickan så kan du gå på nattklubb så mycket du har lust till.

Annonser
Det här inlägget postades i Ingen kategori och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s